«Vorige bericht
Volgende bericht»

Trends en stijlen in maatwerk interieur

Deel dit bericht op

Wil jij een unieke kast laten timmeren volgens de laatste trends? Dat maken wij voor jou! Of het nu gaat om inbouwkasten, vakkenkasten, complete garderobes, kledingkasten of badmeubels, wij timmeren het met plezier voor jou in elkaar.

Trendy stijlen

Hotel chique; wil je een luxe gevoel in huis zoals je in een hotel ervaart? Kies dan voor Hotel Chique stijl. Met rijke kleuren zoals diepblauw en bordeauxrood brengen we een vleugje elegantie naar jouw interieur.

Scandi style; houd je van eenvoud en een praktische inrichting? Dan is de Scandinavische stijl iets voor jou. Met lichte houtsoorten en eenvoudige vormen creëren we een rustgevende sfeer in jouw huis. Zelfs voor organische vormen ben je bij ons aan het juiste interieur adres.

Hippe Kleuren

Mat versus glans; ga je voor een moderne uitstraling of wil je wat extra luxe toevoegen? Bij ons heb je de keuze tussen matte en glanzende afwerkingen, helemaal volgens jouw wensen. Trendkleuren; breng wat leven in huis met de hipste kleuren van dit moment! Denk aan warme aardetinten of gedurfde kleuren zoals pale blue, peach perfect, fluor future en beige to brown. Met onze kleuropties geef je jouw nieuwe kast een persoonlijk tintje.

Materialen en afwerkingen

Bij ons draait alles om perfectie en kwaliteit. Je kunt uiteraard wel zelf kiezen voor het materiaal wat we gaan gebruiken.

  • Gemelamineerd hout; praktisch en veelzijdig, die perfect passend zijn voor elk interieur.
  • Houtfineer; natuurlijke materialen die we verwerken waardoor jouw interieur tot leven brengt.
  • Spuitwerk; duurzaam, tijdloos en voor een strak resultaat.

Contact

Lees en bekijk hier een greep uit onze recente afgeronde projecten maar ook de lopende projecten en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen: Of neem direct contact met ons op. Heb je vragen of wil je meer weten over onze maatwerkinterieurs? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Deel dit bericht op
«Vorige bericht
Volgende bericht»